Naslovna

Data dhe koha e raportimit:20.09.2017 23:53
Pikat e Kalimit Kufitar Hyrje
(min)
Dalje
(min)
Kolona (metra)
Hyrje
Kolona (metra)
Dalje
Vërmicë04-0502-0305-1000
Qafë e Prushit02-0502-050000
Qafë e Morinës02-0502-050000
Kullë02-0502-050000
Bërnjak 02-0502-050000
Jarinje 03-0502-0510-2005-10
Merdarë02-0502-0510-2010-20
Mutivodë02-0502-050000
Dheu i Bardhë05-0703-0705-1005-10
Muçibabë02-0502-050000
Hani i Elezit10-1510-1110-1500
Glloboqicë02-0502-050000