Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar (QKMK)

Data dhe koha e raportimit:22.07.2017 06:13
Pikat e Kalimit Kufitar Hyrje
(min)
Dalje
(min)
Kolona (metra)
Hyrje
Kolona (metra)
Dalje
Vërmicë10-1502-0320-3000
Qafë e Prushit02-0302-030000
Qafë e Morinës01-0301-020000
Kullë02-0402-040000
Bërnjak 02-0501-020000
Jarinje 05-1002-030000
Merdarërreth 90 min05-10150-20010-20
Mutivodë05-0702-050000
Dheu i Bardhë05-1006-0805-1005-10
Muçibabë03-0502-030000
Hani i Elezit 10-2005-080000
Glloboqicë01-0501-050000