Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar (QKMK)

Data dhe koha e raportimit:24.03.2017 02:00
Pikat e Kalimit Kufitar Hyrje
(min)
Dalje
(min)
Kolona (metra)
Hyrje
Kolona (metra)
Dalje
Vërmicë02-0302-030000
Qafë e Prushit02-0302-030000
Qafë e Morinës02-0302-030000
Kullë02-0302-030000
Bërnjak 02-0302-030000
Jarinje 02-0302-030000
Merdarë02-0303-040000
Mutivodë02-03 02-030000
Dheu i Bardhë02-0303-040000
Muçibabë01-0202-030000
Hani i Elezit03-0403-040000
Glloboqicë02-0302-030000