Ministri Rexhepi priti në takim lamtumirës admiralin e NATO-s në Napoli Bruce W. Clingan

më shumë

Agjenda Ditore

23.07.2014

Ministri Rexhepi do të mbajë konferencë për media lidhur me raportin e misionit vlerësues të BE-së

Ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi, do të mbajë një konferencë për media , ku do t’i jap vlerësimet e institucioneve të Republikës së...

më shumë

Ministri Rexhepi priti një grup studentësh të Universitetit Arcadia nga Pennsylvania

21.05.2012

Prishtinë, 21 maj 2012- Ministri i Punëve të Brendshme, z.Bajram Rexhepi, priti një grup studentësh të Universitetit Arcadia nga Pennsylvania të cilët po qëndrojnë për një vizitë studimore në Republikën e Kosovës. Ministri Rexhepi i informoi studentët për situatën e sigurisë në Republikën e Kosovës, e në veçanti për sigurinë në pjesën veriore të vendit.

Gjatë këtij takimi ministri Rexhepi, iu është përgjigjur edhe pyetjeve të shumta të studentëve, me interes të veçantë në fushën e sigurisë. Ai, po ashtu i informoi studentët për funksionimin e brendshëm të Policisë së Kosovës dhe bashkëpunimin e ndërsjellë me EULEX-in dhe KFOR-in.