Ministri Rexhepi priti në takim lamtumirës admiralin e NATO-s në Napoli Bruce W. Clingan

më shumë

Agjenda Ditore

23.07.2014

Njoftim

Ministria e Punëve të Brendshme ende nuk e ka  pranuar raportin e  dytë  për  liberalizim të vizave  nga Misioni Vlerësues i Komisionit Evropian. Pasi ta pranojmë raportin do të ju njoftojmë për konferencën për media.

Si rrjedhojë...

më shumë

Telefonat e qendrave për regjistrim të automjeteve

Emri dhe mbiemriPozitaNr. telCentrexNr. fax
 Shef i DRA -së
211-502
30981
19-007
 QRA Prishtinë
212-739
30638
 
 QRA Gjilan0280/22712
  
 QRA Pejë039/33575
  
 QRA Rahovec029/23023
  
 QRA Mitrovicë
028/30660
  
 DRA Gjakovë
0390/26415
  
 QRA Prizren
029/623023
  
 QRA Ferizaj
0290/27444
  
 QRA Graqanicë
064/1380822
  
 QRA Suharekë
029/71764
  
 QRA Fushë-Kosovë
038/565-494