Njoftim

më shumë

Lajme

U mbajt takimi i Këshillit Shtetërorë për Siguri Kibernetike

Grupi punues për implementimin e Strategjisë për Siguri Kibernetike të organizuar nga Sekretariati i Strategjive të Ministrisë së Punëve të Brendshme, nën udhëheqjen e zëvendësministrit të Punëve të Brendshme, njëkohësisht Koordinator Nacional, z. Nehat Mustafa, mbajti takimin e radhës.më shumë

U nënshkrua Udhëzuesi për Procedurat Standarde të Operimit për Zbulimin dhe Trajtimin Radiologjik

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Valdet Hoxha, i cili është edhe Koordinator Nacional për Menaxhimin e Integruar të Kufirit (MIK), së bashku me Kryeshefin Ekzekutiv të Agjencisë së Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguria Bërthamore, z. Beqir Mezelxhiu, nënshkruan sot në Ministrinë e Punëve të Brendshme, “Udhëzuesin për Procedurat Standarde të Operimit Për Zbulimin dhe Trajtimin Radiologjik”.më shumë

U mbajt takimi i radhës i grupit për implementimin e Strategjisë për Narkotikë

Grupi punues për implementimin e Strategjisë për Narkotikë të organizuar nga Sekretariati i Strategjive të Ministrisë së Punëve të Brendshme, nën udhëheqjen e zëvendësministrit të Punëve të Brendshme, njëkohësisht Koordinator Nacional, z. Nehat Mustafa, mbajti takimin e radhës.më shumë

Zëvendësministër i Punëve të Brendshme z. Milan Radojevic po qëndron në Tiranë

Koordinatori Kombëtar i Qeverisë së Republikës së Kosovës për luftën kundër trafikimit me njerëz, njëherit zëvendës ministër i Punëve të Brendshme, z. Milan Radojevic po qëndron në Tiranë, në takimin e dytë trepalësh të koordinatorëve kombëtarë dhe ekipeve ekspertesh nga Kosova , Shqipëria dhe Mali i Zi për luftën kundër trafikimit me njerëz me ftesë të zëvendës ministres së Republikës së Shqipërisë znj. Elona Gjebrea .më shumë

Kosova shkatërron mbi 2382 armë të vogla dhe të lehta

Kosova sot iu bashkua Ditës ndërkombëtare vjetore për shkatërrimin e armëve të vogla. Me mbështetjen e Zyrës së Jashtme Gjermane dhe Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara, në këtë ngjarje rajonale ka shkatërruar mbi 2382 armë të vogla dhe të lehta (AVL), përkatësisht 888 armë të shkurtra dhe 1494 armë të gjata të zjarrit si dhe mijëra pjesë të tyre. më shumë

KOSOVO IN UNESCO