Ministri Hyseni priti në takim ushtruesin e detyrës së shefit të EULEX-it

më shumë

Lajme

U shënua dita Ndërkombëtare Kundër Abuzimit dhe Trafikimit me Droga

Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare Kundër Abuzimit dhe Trafikimit me Droga, në Prishtinë u mbajt një konferencë e organizuar nga Policia e Kosovës dhe Ministria e Punëve të Brendshme në bashkëpunim me OSBE- në.Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare Kundër Abuzimit dhe Trafikimit me Droga, në Prishtinë u mbajt një konferencë e organizuar nga Policia e Kosovës dhe Ministria e Punëve të Brendshme në bashkëpunim me OSBE- në.më shumë

Sqarim për opinionin publik

Njoftojmë opinionin e gjerë, se nuk ka vend për shqetësim dhe se Auditori i Përgjithshëm ka dhënë vlerësimin e tij, në Raportin nr. 21.16.1-2015-08, të bërë publik tashmë. më shumë

Zëvendësministri Mustafa vizitoi Bankën Qendrore të Kosovës

Një delegacion i kryesuar nga zëvendësministri i MPB-së, z. Nehat Mustafa, në cilësinë e Koordinatorit Nacional të Strategjisë për Siguri Kibernetike, në vazhdimësi të vizitave në institucionet më të rëndësishme që kanë infrastrukturë kritike të informacionit, zhvilloi një vizitë në Bankën Qendrore të Kosovës, ku u prit nga Guvernatori i BQK-së, z. Bedri Hamza.më shumë

Zëvendësministri Mustafa priti në takim zëvendësministrin e Brendshëm të Maqedonisë Agim Nuhiu

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Nehat Mustafa ka pritur sot në takim një delegacion të Republikës së Maqedonisë të udhëhequr nga zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Agim Nuhiu.më shumë

Zëvendësministri Mustafa vizitoi aeroportin ndërkombëtarë “Adem Jashari”

Një delegacion i kryesuar nga zëvendësministri i MPB-së, z. Nehat Mustafa, njëherit Koordinator Nacional i Strategjisë për Siguri Kibernetike, ka vizituar Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, “Adem Jashari”, ku u prit nga z. Ali Krasniqi Menaxher i Departamentit të TIK të aeroportit.më shumë

KOSOVO IN UNESCO